...........................................................................................................CIK KEMBAR ENCIK TUNANG


TAJUK: CIK KEMBAR ENCIK TUNANG
PENULIS: HANA NORISA
HARGA: RM24.00 / RM27.00
ISBN: 978-967-365- 275-4

Kata orang tak kenal maka tak cinta. Begitulah kisahnya dengan Rihan, si gadis campuran Melayu dan Perancis yang telah bertunang tanpa pernah berjumpa dengan pasangannya, Hazriq. Neneknya siap suruh dia kembali ke Malaysia untuk membuatkan mereka bertemu atas nama urusan syarikat.

"Kenal dia dulu. He can be as sweet as candy you know!"

Rihan bukannya tidak mahu memberi peluang kepada Hazriq, tapi rasa bersalahnya kerana meninggalkan Haiqarl tanpa berita masih menghantui. Namun, kenapa setiap kali dia mendekati Hazriq, dia terasa seperti dekat dengan Haiqarl?

Siapa orang yang mengejarnya itu? Kenapa kejar dirinya? Kenapa mereka menggelarkan Rihan dengan nama Ara? Apa yang berlaku sebenarnya? Siapa Ara? Apa kaitan Ara dengan Rihan? Dan siapa Hazriq? Perwatakannya, cara senyumannya, pandangannya semuanya mirip Haiqarl.

"Macam mana awak nak tahu, kalau awak tak nak kenal saya?"

Sampai sahaja Malaysia, Rihan diburu. Sekumpulan lelaki botak telah bertindak menangkapnya dan mencederakan Hazriq. Rihan keliru. Tanpa Rihan sedari, dia diburu kerana wajahnya mirip seseorang.

#cikkembarenciktunang #hananorisa #penerbitanfajarpakeer #pfp

BACA BAB AWAL:
[PROLOG I [PROLOG II] [BAB 1] [BAB 2] [BAB 3] [BAB 4] [BAB 5] [BAB 6] [BAB 7] [BAB 8] [BAB 9] BAB 10] [DISAMBUNG DALAM VERSI CETAK]


No comments:

Post a Comment

...

Naracards Korea-Seoul Set