Wednesday, September 18, 2019

[GW] GHOSTWRITER! Apa tu #GhostWriter? .

Cik Dayah tahu ramai yang tertanya-tanya, ade ke orang yang perlukan khidmat #ghoswriter ni dekat Malaysia? Siapa je yang nak guna khidmat #ghostwriter ni?

Secara amnya, ada lima kumpulan yang kerap menggunakan perkhidmatan penulis hantu ini iaitu:

1. Orang bisnes
2. Selebriti
3. Ahli politik
4. Pakar bidang dan ilmuan
5. Organisasi

Kebiasaannya, mereka mempunyai bahan dan maklumat tetapi mereka tidak mempunyai masa untuk menulis. Mereka juga kurang mahir menyusun maklumat kepada ayat yang mudah untuk dibaca.

Sekiranya kita boleh menulis, membaca dan menyusun ayat, itu modal pertama menjadi #ghostwriter.

Jom sertai KELAS ONLINE GHOSTWRITER JUNIOR UPAHMENULIS.COM untuk tahu banyak info termasuklah:


1. Cara menjadi #GhostWriter
2. Macam mana nak pasarkan diri anda pada orang ramai tentang perkhidmatan yang ditawarkan
3. Sebut harga untuk setiap khidmat yang kita tawarkan
4. Dan macam-macam lagi.






Klik [sini] untuk lebih maklumat tentang KELAS ONLINE GHOSWRITER.



✔️Follow Facebook Cik Dayah di Hidayah Maaris dan set 'SEE FIRST' supaya tak tertinggal info, ilmu dan tips yang lebih mahal.

No comments :

Post a Comment

>dah baca jangan lupa komen ya...
hope kengkawan suka dengan n3 nie...
komen dari kalian sedikit sebanyak memberi semangat untuk Hana terus post lagi<