...........................................................................................................



Wednesday, June 30, 2010

BLOGGER (BLOGSPOT) SILA BACA!!!

Wednesday, June 30, 2010 3 Comments
sebab malas nk menaip..
makanya Hana terus jer copy dari log penulis yang kasi info nie..

hello blogger :)
tak tahu macam mana mahu mulakan .
cuma hanya mahu bagi satu informasi
yang memang patut di kongsi bersama .
k look carefully blogger .

now type url ANDA
cth ;

http://lassiegewdix.blogspot.com/


akan keluar seperti ini right ?

k now . taip url ANDA semula .
tetapi hilangkan perkataan 'b' tersebut
cth ;

http://lassiegewdix.logspot.com/
ie nya akan keluar seperti ini .
about bibble .
huh ?!
wtf ?
yes ! i'm speechless .
ANDA bagaimana ?

Hana> masa cuba rasa tak percaya..tapi cuba kawan2 try..and this time try apa-apa saja url blogspot klau tak percaya...sbb Hana dah try banyak URL dan ianya terbukti benar...

Monday, June 28, 2010

TAGGED DARI HARUNO HANA

Monday, June 28, 2010 0 Comments

1. Kalau diberi pilihan benda yang nak ditarik sama ada komputer atau telefon, apakah pilihan anda?

~klu boleh janganlah ditarik kedua-duanya.....tidak dapat kubayangkan hidup tanpa keduanya ibarat kehilangan tangan dan kakiku...tanpa keduanya....aku hilang dalam duni yang penuh dugaan ini...*eh..terdrama queen pulak*....heheheh~

2. Siapakah kawan anda di internet. Berikan nama

>11. Lieza
>12. Haruno Hana
>13. Nozi
>14. yang ni sengaja tambah...
semua kawan yang sudi baca e-novel kat blog Hana

3. Blog yang kamu minat

>sume blog yang ada e-novel tak kisah lah genre apa :)

4. Minat Aril AF7?

>untuk peminat Aril jgn marah ya...tp jujurnya Hana langsung tak minat Aril...hehehehe...sorryy....

5. Kenapa?

>no comment

6. nak tag sapa?

>kepada sesiapa yang nak ambil tag nie...tak kisah lah silent reader atau pembaca setia blog ni....ambik tau....

...

Naracards Korea-Seoul Set